Warsztaty kulinarne z elementami niemarnowania żywności oraz warsztaty dietetyczne
w dniu 14 lutego 2020r. dla osób korzystających z pomocy żywnościowej
W ramach działań towarzyszących Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym realizowanego w Podprogramie 2019, Bank Żywności w Słupsku organizuje warsztaty kulinarne z elementami niemarnowania żywności oraz warsztaty dietetyczne dla osób korzystających z pomocy żywnościowej.
Warsztaty odbędą się w dniu 14 lutego 2020r. (piątek) o godz. 09.00 w Bibliotece w Kępicach. Warsztaty poprowadzi wykwalifikowany trener. Wszystkie osoby chętne,zapraszamy do udziału w zajęciach.Szczegółowych informacji udziela spec. pracy socjalnej Grażyna Jahnz w siedzibie Ośrodka Pomocy Społecznej w Kępicach lub pod numer tel. 59/85763-59.